E-mail: prodej@hroncz.cz

   Telefon: +420 321 795 763

Suzuki Vitara 

Potěšení pro každého 

Nová Suzuki Vitara nabízí špičkový systém pohonu všech kol AllGrip. Dále Vás potěší vyspělými technologiemi zajištující Vaši bezpečnost. Další novinkou ve voze Suzuki Vitara je snadné propojení s elektronickými zařízeními (smartphone, tablet apod.) Na velké multifunkční obrazovce, která funguje mimo jiné i jako rádio, parkovací kamera či navigace můžete zrcadlit obrazovku svého mobilního telefonu.

Další předností Nové Suzuki Vitara je, že majitel může vyjádřit svou osobnost prostřednictvím personalizace designu vozu. Například si do svého nového vozu Suzuki Vitara můžete zvolit různě barevný interiér, který bude barevně ladit s barvou karoserie. Dále si můžete volit z různých nových barev, které Suzuki připravila jen pro Vitaru. Můžete si navolit i barvu střechy, bílá nebo černá - je to jen na Vás a Vaší představivosti.

Terénní výzvy

Vitara se může stát vaším společníkem do všech povětrnostních podmínek. Je to úžasně všestranný vůz, který si poradí za každého počasí s libovolným povrchem pod koly. Pohání jej úsporné motory BoosterJet. Opravdové SUV od Suzuki těží z desítek let zkušeností: poskytuje radost z jízdy bez námahy a s maximální trakcí za všech okolností.

Suzuki Vitara je osobitá jako vy ! 

K dispozici jsou pakety doplňků, jež Vitaru vzhledem přiblíží buď modernímu městskému crossoveru nebo drsnějšímu SUV, které je v terénu jako doma. Vybírat můžete z mnoha různých doplňků jako jsou ochranné rámy, boční stupačky, spoilery, lišty dveří, a mnoho dalšího. Dále kombinujete mnoho odstínů barev včetně atraktivního, dvoutónového lakování karoserie a dvou zcela nových odstínů laku.

Inteligentní čtyřkolka AllGrip

Suzuki S-cross byl prvním vozem, kde Suzuki aplikovala inteligentní pohon 4x4 AllGrip, tento systém pohonu všechy čtyřech kol poté rozšířila i do dalších svých modelů. 

Auto     pohon předních kol. Pokud je ovšem elektronikou vozu zaznamenán prokluz kol, automaticky se systém přepne do režimu 4x4. Tím, že se režim 4x4 zapíná pouze tehdy je-li opravdu potřeba, je zajištěna nízká spotřeba.
Sport     tento režim aktivně využívá pohonu všech čtyřech kol k dostažení co největší výkonnosti v úzkých zatáčkách. V tomto režimu se upravuje i plynový pedál a točivý moment, motor získá lepší odezvu a vy si tak můžete naplno vychutnat ryze sportovní jízdu. 
Snow     tento režim je optimální pro kluzké povrchy jako je například sníh, mokrá trává či bláto. Režim snow předchází smyku ještě předtím než smyk vůbec nastane. Tento režim směřuje točivý moment motoru k zadním kolům, aby byla zajištěna ideální trakce. Díky tomuto režimu zůstane vaše vozidlo bezpečně ovladatelné. 
Lock      v tomto módu se točivý moment motoru rozděluje rovnoměrně mezi přední a zadní kola. Tento režim můžete využít pokud vozidlo uvízne, funkce pohonu 4x4 se optimalizují a vyprostí vás například z hlubokého sněhu nebo bláta. Tento režim je použitelný pouze do rychlosti 60 km/h poté se automaticky přepíná do režimu Snow

Mild - hybridní systém 

Při brzdění dobíjí, při zrychlování pomáhá a neustále šetří

Nový mild - hybridní systém, který zároveň zastává funkci elektromotoru. Hybridní systém dokáže při brždění rekuperovat více energie a při zrychlování zase pomáhat konvenčnímu spalovacímu motoru. Toto přináší hnded tři důležité výhody: snížení spotřeby paliva a zlepšení jízdních výkonů a v neposlední řadě také snížení emisních norem. V běžných jízdních situacích systém funguje tak, aby co nejvíce snížil spotřebu benzinu. ISG je ale také připraven kdykoliv se zapojit jako elektromotor ve funkcích navýšení točivého momentu nebo podpory při akceleraci. 

 

 

Kompletně přepracovaný, mimořádně úsporný a spolehlivý motor BoosterJet 

1,4 BoosterJet

Tento svižný motor je zárukou sportovní jízdy a okamžitého zrychlení kdykoli je potřeba. Budete spokojeni ať už pojedete po dálnici nebo, když budete muset rychle předjet vůz před vámi, nebo když se vydáte do hor zdolat nějaké stoupání. Pro tento motor je výzvou každý terén za každého počasí, výkon můžete očekávat vždy a všude. Motor 1,4 BoosterJet má krásný výkon 95 kW.

Vytvořeno v systému shopadmin® 2021 - 2024