E-mail: prodej@hroncz.cz

   Telefon: +420 321 795 763

Suzuki Swift Sport 

Bezprostřední ovládání 

Zcela nový "hot hatch" v praktickém balení. Špičková manévrovatelnost, bezpečná jízda, skvělý výkon - to vše je nový Suzuki Swift Sport. Užijte si sportovní interér, který podtrhuje červená barva. Každý den si budete chtít znovu a znovu sedat do luxusních anatomických sedadel s červeným prošíváním. V přístrojovém štítu vyniká opět červená stupnice otáčkoměru. Ukazatele plnicího tlaku turbodmychadla a teploty oleje na středovém barveném displeji s úhlopříčkou 4,2 palce umocňují sportovní atmosféru. Sportovního ducha dále podtrhují pedály z nerezové oceli a dobře padnoucí sportovní volant. 

Pořádný říz

Ostrý a vášnivý design podněcuje smysly řidiče a vybízí k zábavné jízdě. Podvozek Suzuki Swiftu Sport má mimořádnou agilitu, zejména v ostrých zatáčkách. Suzuki Swift Sport otevírá bránu do další dimenze sportovního svezení. Hladce a přesně řadící šestistupňová převodovka zajišťuje dokonalou kontrolu nad vozem.

Suzuki Smartphone audio

Dotykový displej, který má úhlopříčku sedm palců umožňuje řidiči intuitivní ovládání. Řidič může snadno ovládat navigaci, hands-free, multimédia a další aplikace obsažené ve Vašem telefonu. Hlavní obrazovka je rozdělena do čtyř režimů. Poslech hudby, volání, Navigace a Smartphone Linkage Display audio. Po připojejí kompatibilního telefonu přes USB port se spustí rozhraní, které vám umožní volat, odesílat a příjmat zprávy, poslouchat hudbu, či používat navigaci. Vše můžete ovládat buď hlasově nebo přes dotykový displej. 

I malý vůz může být maximálně bezpečný 

 

 

Varování před nechtěným opuštěním jízdního pruhu

Při jízdě alespoň 60 km/h systém porovnává směr jízdy vozu s vypočítanou trajektorií mezi pruhy. V případě vychýlení ze směru jízdy se spustí vizuální varování a začne vibrovat volant. 

 

 

Systém sledování únavy řidiče

Při jízdě rychlostí alespoň 60 km/h systém sleduje směr jízdy vozu a varuje řidiče v případě, že „kličkuje“ ze strany na stranu, například z důvodu únavy.

Systém udržování v jízdním pruhu 

Při rychlosti od 60 do 160 km/h vůz sleduje jízdní pruh monokulární kamerou. Pokud systém vozu vyhodnotí, že začínáte opouštět jízdní pruh, automaticky Vám pomůže jemnými zásahy do řízení vrátit se do původního směru.

Automatické přepínání dálkových světel

Při jízdě rychlostí alespoň 40 km/h asistent dálkových světel automaticky přepíná mezi tlumenými a dálkovými světly v závislosti na okolním provozu a aktuálních světelných podmínkách.

Ceník                    Prospekt                   Katalog příslušenství 

Vytvořeno v systému shopadmin® 2021 - 2024