E-mail: prodej@hroncz.cz

   Telefon: +420 321 795 763

Suzuki S-Cross

Nový rodinný vůz Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross je plně funkční rodinný vůz s novým nápaditým a originálním designem. S-Cross naplní všechna vaše očekávání, můžete se s ním vydat kdykoli kamkoli. Ať už se vydáte na větší nákup, do přírody či na dovolenou, Suzuki S-Cross je jasná volba. Pohodlný a jednoduchý interiér, do kterého se posadíte ve voze Suzuki S-Cross Vás svou praktičností mile potěší. Pokud budete mít zájem o vyšší výbavu, určitě Vás uchvátí panoramatické střešní okno, se kterým budete mít neustále slunce nad hlavou.  

S S-Crossem až na konec světa

S-Cross Vám bude následovat kdykoli a kamkoli. Získejte dosud nepoznaný rozhled, zažijte radost z jízdy v jakémkoli terénu, ochutnejte lehkost s jakou S-Cross zdolává překážky. S-Cross je flexibilní, funkční, prostroné SUV. 

Veliký a praktický S-cross

Když otevřete kufr nového rodinného vozu Suzuki S‑Cross, oceníte práci návrhářů tohoto vozu. Před Vámi je ohromný zavazadlový prostor o velikosti 430 l. Výhodou Suzuki S-cross je navíc dvojité dno. Při sklopení zadních sedaček před Vámi vznikne prostor o objemu 1 269 l. Samozřejmostí je zakrývací roleta, kterou můžete odklopit i ze zadních sedaček a dostat se tak pohodlně k přepravovaným věcem. Už nemusíte řešit, co si s sebou vezmete na dovolenou, vezměte prostě VŠE! S novým Suzukuki S-cross je to možné.

Vzhled, který prahne po dobrodružství

S‑Cross je tak odvážný a sebevědomý, jak vypadá. Objevte design, který definuje dospělý crossover. S robustní maskou, svalnatým SUV stylem a velkým vnitřním prostorem. Rozený průzkumník plný dynamiky a síly.

Se sluncem nad hlavou 

Panoramatické střešní okno Vám připraví dechberoucí výhled. Okno je složené ze dvou posuvných skleněných panelů otevírá nad Vašimi hlavami obrovskou plochu, aby mohla Vaše fantazie dobýt celou oblohu. Ve dne v noci, z libovolného sedadla ve voze, nechte se konat úžasným pohledem. 

Inteligentní čtyřkolka AllGrip

Suzuki S-cross byl prvním vozem, kde Suzuki aplikovala inteligentní pohon 4x4 AllGrip, tento systém pohonu všechy čtyřech kol poté rozšířila i do dalších svých modelů. 

Auto     pohon předních kol. Pokud je ovšem elektronikou vozu zaznamenán prokluz kol, automaticky se systém přepne do režimu 4x4. Tím, že se režim 4x4 zapíná pouze tehdy je-li opravdu potřeba, je zajištěna nízká spotřeba.
Sport     tento režim aktivně využívá pohonu všech čtyřech kol k dostažení co největší výkonnosti v úzkých zatáčkách. V tomto režimu se upravuje i plynový pedál a točivý moment, motor získá lepší odezvu a vy si tak můžete naplno vychutnat ryze sportovní jízdu. 
Snow     tento režim je optimální pro kluzké povrchy jako je například sníh, mokrá trává či bláto. Režim snow předchází smyku ještě předtím než smyk vůbec nastane. Tento režim směřuje točivý moment motoru k zadním kolům, aby byla zajištěna ideální trakce. Díky tomuto režimu zůstane vaše vozidlo bezpečně ovladatelné. 
Lock      v tomto módu se točivý moment motoru rozděluje rovnoměrně mezi přední a zadní kola. Tento režim můžete využít pokud vozidlo uvízne, funkce pohonu 4x4 se optimalizují a vyprostí vás například z hlubokého sněhu nebo bláta. Tento režim je použitelný pouze do rychlosti 60 km/h poté se automaticky přepíná do režimu Snow

Pohodlí za každé situace 

Multifunkční informační displej
Na přístrojové desce je umístěn informační displej, který Vám poskytuje informace o spotřebě paliva, dojezdové vzdálenosti, režimu řízení AllGrip (u verzí 4×4) a činnost parkovacích senzorů. Dále zobrazuje ukazatel nápovědy pro řazení rychlostních stupňů, který Vás upozorní na optimální okamžik přeřazení, abyste dosáhli co nejnižší spotřeby paliva.

Dvouzónová automatická klimatizace
Pro zvýšení cestovního komfortu si může řidič i spolujezdec nastavit individuální teplotu, každý pro svou stranu vozu.

Suzuki Smartphone audio + zadní parkovací kamera 

Spojení mobilního telefonu, obraz parkovací kamery, přehrání filmu, poslech hudby, navigace - všechno je možné se Suzuki audio. 

Mild - hybridní systém 

Při brzdění dobíjí, při zrychlování pomáhá a neustále šetří

Nový mild - hybridní systém, který zároveň zastává funkci elektromotoru. Hybridní systém dokáže při brždění rekuperovat více energie a při zrychlování zase pomáhat konvenčnímu spalovacímu motoru. Toto přináší hnded tři důležité výhody: snížení spotřeby paliva a zlepšení jízdních výkonů a v neposlední řadě také snížení emisních norem. V běžných jízdních situacích systém funguje tak, aby co nejvíce snížil spotřebu benzinu. ISG je ale také připraven kdykoliv se zapojit jako elektromotor ve funkcích navýšení točivého momentu nebo podpory při akceleraci. 

Dotykový displej


Nový audiosystém obsahuje funkce Apple CarPlay® i Android Atuo™, samozřemností je hands-free telefonování a systém rozpoznávání hlasu. Mezi standardní výbavu patří také rádio, přehrávání hudby a filmů z USB nebo iPodu a přehrávání hudby přes Bluetooth®. Součástí multimediálního systému jsou také další užitečné funkce jako parkovací kamera nebo navigace. Výbavy Comfort a Premium zahrnují 7palcový WVGA displej, zatímco výbava Elegance má 9palcový HD displej s vestavěnou navigací, která podporuje rozpoznávání hlasu.

Multifunkční volant


Komfortní volant s intuitivně rozmístěnými tlačítky dává řidiči plnou kontrolu nad všemi podstatnými funkcemi bez nutnosti sundat ruce z volantu. Tlačítka na levé straně ovládají rádio, telefon připojený přes Bluetooth® a základní funkce konektivity s chytrým telefonem. Tlačítka na pravé straně jsou určena pro kompletní nastavení všech funkcí adaptivního tempomatu.

Kompletně přepracovaný, mimořádně úsporný a spolehlivý motor 

1,4 BoosterJet

Tento svižný motor je zárukou sportovní jízdy a okamžitého zrychlení kdykoli je potřeba. Budete spokojeni ať už pojedete po dálnici nebo, když budete muset rychle předjet vůz před vámi, nebo když se vydáte do hor zdolat nějaké stoupání. Pro tento motor je výzvou každý terén za každého počasí, výkon můžete očekávat vždy a všude. Motor 1,4 BoosterJet má krásný výkon 95 kW, kombinuje přímé vstřikování a přeplňování turbodmychadlem.

Šestistupňová manuální převodovka

Optimalizovaná délka převodů zlepšuje spotřebu paliva bez ústupků v jízdních výkonech. Vyvažovací závaží přináší příjemnější pocit z řazení a zvýšená tuhost skříně převodovky zmírňuje přenos hluku a vibrací.

Šestistupňová automatická převodovka

Široký rozsah převodů napomáhá živé akceleraci, a to už od rozjezdu z místa. Zároveň s tím přináší nízkou spotřebu paliva při jízdě vyšší rychlostí.

Ceník              Prospekt                   Katalog příslušenství 

 

Vytvořeno v systému shopadmin® 2021 - 2024